220630_fortx_thegroundbreakers50_1_20230323_135359

Vakmanschap komt niet vanzelf

Als software engineer moet je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vak. Bekijk ons trainingenaanbod hieronder.

Untitleddesign65

Microservices ontwerpen met Axon - Workshop

Tom de Vroomen


In deze workshop leer je in drie fases hoe je microservices ontwerpt met Axon. Het Axon framework is zeer geschikt voor het implementeren van domain-driven design, event sourcing en CQRS vanwege de ondersteuning voor aggregates, events, commands en queries. Volg deze workshop en leer hoe je eenvoudig event-bases applicaties ontwikkelt met het Axon Framework.

Bekijk workshop

220630_fortx_thegroundbreakers5_1_20230303_113300

Choose Your Own Adventure with Spring Security

Willem Cheizoo

Leer Spring Security 5+ en pas het toe in een verzameling individuele uitdagingen, voor alle niveaus. Van het kiezen van de juiste dependencies tot het afdwingen van beveiligingsbeperkingen. Kies uit een reeks zelfgeleide oefeningen rond autorisatie. Onderwerpen zijn onder andere: OpenID Connect, Keycloak en integratie met Spring Cloud Gateway, Spring Data en Testen. Sluit de training af met meer vertrouwen in Spring Security en wat het voor jouw projecten kan doen.

Coming soon

riccardo-lippolis-1000x1000_1_20230315_120554

Introduction to Kotlin

Riccardo Lippolis


Wil jij snelle, efficiënte en minder foutgevoelige applicaties schrijven? Dan is Kotlin de taal voor jou. Tijdens deze training geeft Riccardo je een introductie in deze hippe taal en ga je hands-on aan de slag met opdrachten om de features van Kotlin te leren kennen. In een halve dag leer je onder begeleiding deze programmeertaal kennen en bouw je voldoende bagage op om zelf aan de slag te gaan met Kotlin. Tijdens deze trainingen krijg je kleine opdrachten, gericht op specifieke features van Kotlin. Zo komen onder meer extension functions, null safety en data classes aan bod.

Coming soon