Omschrijving:

Heeft jouw team van bijvoorbeeld testers of technisch beheerders behoefte aan kennis en kunde van Java en het Java ecosysteem? Dit om bijvoorbeeld de code beter te kunnen lezen of zelf testen te kunnen schrijven. Onze training ‘Java Explained’ helpt je dit realiseren.

Programma:

In een combinatie van theorie en praktijk wordt je als deelnemer meegenomen in alle aspecten van Object Oriented ontwikkelen binnen het Java platform. Je start bij de basis met data types, operator en control statements. Hierna ga je aan de slag met Classes, Objecten en Methodes. In de laatste sessies wordt er stilgestaan bij JUnit en ook Spring Boot om een goed beeld te verkrijgen van het complete landschap. Alle opgedane kennis wordt aan de hand van een casus in de praktijk gebracht om zo de opgedane theorie beter te kunnen plaatsen en zelf toe te kunnen passen na deze training.

Doelgroep:

Mensen met een technische achtergrond die Java willen gaan toepassen in hun huidige rol. Bijvoorbeeld testers die Java code beter willen kunnen lezen en zelf testen willen toevoegen.Senior Java Developers, Software ArchitectenMedior/Senior Java Developers, Junior Software Architecten

Duur:

Zes dagdelen van 4 uur