Training 27 januari 2022 - Concepts That Improve Your Code

Heeft jouw Java development team regelmatig incidenten die optreden in productie of kost het veel moeite om nieuwe features aan te brengen op bestaande software? Of wil jij robuustere, minder foutgevoelige code schrijven en daarmee op de lange termijn tijd besparen? Dan is onze training ‘Concepts that improve your code’ voor jou.

Op 27 januari 2022 organiseren wij de volgende editie van deze training. Ties van de Ven en Chiel van de Steeg nemen je mee in de basis van Functional Programming (FP) en de theorie achter de concepten. Om de opgedane kennis eigen te maken ga je tenslotte hands-on met deze concepten aan de slag.

In plaats van te focussen op specifieke frameworks of talen, gaan we in deze sessie terug naar de basis. Want ondanks alle nieuwe technologieën hebben veel teams en bedrijven nog veel last van onstabiele software (null pointers, race conditions), of zijn changes lastig te maken (of veroorzaken deze changes of fixes weer bugs op andere plekken). Veel van deze problemen zijn goed te voorkomen door enkele concepten toe te passen. Deze sessie focussen we op de achterliggende problemen en de aanpak die nodig is om deze op te lossen of te voorkomen. Doordat veel concepten hiervan ook gebruikt worden binnen het Functional Programming paradigma (en ook goed te combineren zijn met objectgeoriënteerd programmeren) is deze sessie ook een goede introductiesessie richting FP.


Samengevat:

Wat: Training 'Concepts That Improve Your Code'
Voor wie: Alle Java developers die zich willen richten op Functional Programming en zich daarin willen ontwikkelen (n.b. basiskennis van Java is vereist)
Wanneer: 27 januari 2022
Tijd: 13.00 tot 17.00
Locatie: Kantoor JDriven - Coltbaan 4D, 3439 NG te Nieuwegein
Aantal deelnemers: 4 tot 15
Prijs: €299,- (of ga voor het totaalpakket inclusief vervolg 'Functional Programming In Java' voor slechts €549,-)
Main take-aways:

  • Leer de basis van Functional Programming
  • Begrijp de concepten van FP, zoals immutability, streaming en Monads
  • Schrijf robuustere code
  • Van onbewust naar bewust programmeren

Wil jij robuustere code schrijven en je Functional Programming-skills naar het volgende niveau tillen? Koop dan nu je ticket via de module rechts op deze pagina.

Trainingen
Chielzwhighres
2018profielfotoTies