Quantum Leap Into the Future

In 2021 bestaat JDriven 10 jaar en dit vieren wij aan de hand van een van onze kernwaarden: share. Bij JDriven zit de passie voor open source en techniek in het DNA. Al een decennium lang stimuleren wij een TechCultuur waarin innovatie en kennisdeling centraal staan. Aanvankelijk stond voor 1 oktober 2021 onze conferentie Fort X gepland. Door de aanhoudende Covid-situatie is onze conferentie doorgeschoven naar 1 april 2022. Natuurlijk kunnen we deze datum niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom hebben we op 1 oktober een Quantum Leap Into the Future georganiseerd. In samenwerking met QuTech zijn we in twee sessies in de wereld van Quantum Technology gedoken en tevens de brug geslagen naar de wereld van Software Engineering.


Sessie gemist?

Heeft u de sessie gemist dan is het mogelijk om beide sessies hier terug te kijken via Youtube. Tevens zijn ook de slides van beide sessies los te bekijken.


  • Sessie 1: Quantum Technology - Ingrid Romijn & Wojciech Kozlowski - QuTech
  • Sessie 2: Leap to Software Engineering - Jasper Bogers & Erik Pronk - JDriven

Wij kijken terug op een fantastische avond waarbij we sinds lange tijd weer een sessie konden verzorgen met publiek en 'echte' interactie.

Tot de volgende sessie of onze jubileum conferentie Fort X!

Team JDriven

_GV_2481
_GV_2500
_GV_2438
_GV_2373
_GV_2352