Vakmanschap, gedreven door passie

Commit

JDriven staat voor vakmanschap. Daarom werken er bij ons uitsluitend bevlogen vakspecialisten die niets liever doen dan hun vaardigheden en passies delen met elkaar en met anderen. Door hun toewijding en betrokkenheid voegen ze voor elke klant en aan elk project aantoonbaar waarde toe.

Develop

Wij excelleren dankzij onze duidelijke focus en visie. Als nichespeler met een bovengemiddeld kennisniveau hebben wij altijd oog voor innovaties en nieuwe technologieën. We werken in scrum teams aan uitdagende projecten voor de top 250 organisaties in Nederland, (semi) overheden en startups, vaak op locatie bij onze klanten. Wij ontwikkelen, adviseren, geven leiding en trainingen op basis van onze kennis van Java, omliggende technologieën, architectuur, agile en devops.

Share

Groei is alleen mogelijk wanneer kennis wordt gedeeld en daarom staat bij ons het delen van expertise centraal. Dat doen collega’s onderling, maar ook met anderen via onze blog, whitepapers, kennissessies en conferenties. Werken met JDriven betekent toegang krijgen tot een heel netwerk aan kennis en ervaringen, waardoor wijzelf en onze klanten continu blijven leren en groeien.

AV_JDriven-klantkantoordag-2018_31

Wij werken voor deze toffe klanten.

De Rechtspraak KLM ANWB ING Google Alphabet Booking.com Belastingdienst Essent Gemeente Rotterdam Alliander Aon ICTU Logius Ministerie van Veiligheid en Justitie NS Vialis Royal FloraHolland Yolt Politie Port of Rotterdam Philips

Value

Bij JDriven werken alleen de beste developers en architecten waardoor wij aantoonbaar waarde kunnen toevoegen voor onze klanten. Onze experts zijn zeer gedreven, kundig, leergierig, altijd op zoek naar uitdaging en bovendien werken ze graag samen in teams. Op die manier maken de specialisten van JDriven het verschil in elk project.

AV_JDriven_11_grijsw
img_1985_scaled_1_20180724_190814

Drive

Hadden we al gezegd dat we gedreven zijn? Binnen ons vakgebied zijn wij graag een sparringpartner voor onze klanten om de huidige manier van werken te verfijnen, actuele trends te duiden en de transitie naar een IT-gedreven organisatie te versnellen.

Omdat wij zowel kennis hebben van de techniek als de business context lukt het ons om snel, op tijd en binnen budget resultaat te boeken. Wij leveren altijd goed ontwikkelde en geteste systemen met aandacht voor onderhoudbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en documentatie.

Commit to know. Develop to grow. Share to show.

Mensen

Erik Pronk

Elke dag is er iets te leren wat je ook met anderen kan delen.

Mensen

Sjoerd Valk

Mensen

Jorrit van der Ven

'

Mensen

Jeroen van Ooststroom

Elke dag is er iets te leren wat je ook met anderen kan delen.

Mensen

Patrick Ooteman

Ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling hebben ze mij echt geholpen.

Mensen

Casper Rooker

Onze bekwaamheid borgen we continu door oprechte interesse in elkaar als collega's

Mensen

Nieke Vermaak

Knowledge increases by sharing but not by saving

Mensen

Sander Smeman

Vanaf de eerste dag gaat mijn groei hand in hand met die van JDriven.