Professionals

Zoekt u ervaren professionals met actuele kennis van open source technologieën? Bij JDriven zit de passie voor open source en techniek in het DNA. Al een decennium lang stimuleren wij een TechCultuur waarin innovatie en kennisdeling centraal staan. We zijn betrokken in de open source communities en houden nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wilt u ook zo’n cultuur in uw bedrijf of heeft u professionals nodig? Onze developers helpen uw team graag de behoefte van uw bedrijf in te vullen. Wilt u meer weten over het opzetten van uw eigen TechCultuur lees dan onze Whitepaper hierover.

Download hier onze Whitepaper over TechCulture

AV_JDriven-klantkantoordag-2018_401
FB_IMG_15581612911541
CasperRobbertkleur
j4t_1_20200716_105843

Technology

Twijfelt u aan de toekomstvastheid van uw huidige technologie stack, of heeft u het vermoeden dat het makkelijker kan?

Wij helpen graag uw organisatie verder met onze kennis en ervaring met de vele open source technologieën die vandaag de dag voorhanden zijn.

Onze Techradar geeft onze visie op de huidige stand van zaken en welke technologieën potentie hebben in de toekomst. Wilt u een Techradar op maat? Dan kunnen wij uw teams hiermee op weg helpen.

DOWNLOAD DE TECH RADAR

Workshops

Heeft één van onze tech talks u geïnspireerd of staat uw team voor een uitdaging met een nieuwe technologie?

Leer door te doen onder begeleiding van een expert van JDriven. Wij kunnen uw teams exact vertellen hoe de technologie het beste kan worden ingezet in hun uitdaging.

Is uw uitdaging omvangrijk? Onze experts kunnen zelfs een basis implementatie leveren en uw team coachen zodat zij een snelle start kunnen maken.

Training(en)

Kan uw team wel even een steuntje in de rug gebruiken met een specifieke tool, technologie of methodiek?

Onze trainers zijn heuse materie experts met veel ervaring en passie voor techniek en mens. Wij hebben een rijk aanbod van trainingen, waaronder een speciaal ontwikkeld Fast track om junioren op te leiden tot medioren.

Onze trainers kunnen hun programma op maat aanbieden, zodat uw team snel door kan.

Tech talks

Heeft u collega’s die u graag in contact wilt brengen met de laatste ontwikkelingen omtrent open source technologieën?

Bij JDriven beschikken wij over veel kennis en ervaring t.a.v. de laatste open source technologieën. Deze kennis delen we met veel passie in blogs, magazines, meetups, conferenties zoals JFall, Devoxx, JavaLand en kunnen we ook eenmalig of periodiek met u delen en uw teams enthousiasmeren met de mogelijkheden van vandaag.