JDriven klant kantoordag

Iedere laatste vrijdag van de maand staat de JDriven Klant Kantoordag op de agenda. Vrijdag 28 september beloofde een dag van uitdagingen te worden.

Op de Klant Kantoordag zoeken collega's elkaar op om te sparren, bij te praten of projecten cq vraagstukken uit te werken. En niet alleen JDriven maar ook JCore, Bigdata Republic en Vantage AI collega's zijn dan van de partij.

De collega's die al vroeg binnen stroomden konden zich tegoed doen aan een heerlijk ontbijtje om de vrijdag even goed mee te beginnen.

Ook de dertig deelnemers aan de Simon Brown training stroomden binnen en gingen op de bovenetage onder het genot van een croissant van start met hun tweede dag.

De vier nieuwe trainingsruimtes die we sinds kort tot onze beschikking hebben werden gelijk goed en intensief gebruikt. Dat vroeg wel een strakke organisatie om alle catering zaken en activiteiten vlot te laten verlopen.

Om van de Klant Kantoordag en de training een sfeerbeeld te kunnen weergeven was huisfotograaf Adriaan uitgenodigd om deelnemers en collega's in verschillende settings vast te leggen op de gevoelige plaat. Ook de nieuwe collega's van de labels BigData Republic en JCore werden op de profielfoto gezet.

Na de lunch stond de ijsfiets op het parkeerterrein om collega's en deelnemers van de Simon Brown training van een ijsje te voorzien. Het werd even hard doorwerken voor de fiets bediende die rijen dik voor zijn karretje had staan.

Tegen het einde van de middag werd de training van Simon Brown afgesloten en pikten sommigen deelnemers de BBQ, die goed om temperatuur was, gezellig mee.

Met een drankje, stukje vlees en salade werd het weekend ontspannen ingeleid.

De vaatwassers draaiden die avond voor de vierde maal om alle vaat weg te krijgen terwijl iedereen huiswaarts keerde; een goed weekend tegemoet.

Nieke