NLJUG Innovation Award 2018

Donderdag 8 november werd tijdens J-Fall 2018 het meest innovatieve project van 2018 bekendgemaakt. De NLJUG Innovation Award wordt toegekend aan het meest innovatieve project dat bij de business partners van de NLJUG heeft plaatsgevonden.

Vol trots kunnen we melden dat de winnaar van 2018 Yolt is!

Klant


Verantwoordelijk

Chiel van de Steeg
Tim te Beek
Tammo Sminia
Sander Smeman
Robin van den Berg
Erik Pronk

Gebruikte technologie

Docker
Gradle
GitLab
Cassandra
Kubernetes
Spring Boot

Yolt is een applicatie die gebruikers in staat stelt om eenvoudig hun persoonlijke financiën te managen door betaal- en spaarrekeningen, creditcards, pensioenen en beleggingen van verschillende banken in één overzicht bij elkaar te brengen. De app geeft een overzicht van inkomsten en uitgaven en biedt gebruikers slimme inzichten om geld te besparen. Yolt is in januari 2016 gestart en maakt gebruik van de nieuwe mogelijkheden die de gewijzigde wet en regelgeving (PSD2) biedt. Op dit moment heeft Yolt 500.000 geregistreerde gebruikers in de UK en daarnaast is de app sinds afgelopen maand in beta beschikbaar in Italië en Frankrijk.

Vanaf het prille begin is JDriven betrokken bij de ontwikkeling van het platform en momenteel werken er nog diverse collega’s vanuit JDriven, JCore en BigData Republic aan de doorontwikkeling van het platform. Wij zijn erg trots dat we hebben mogen mee ontwikkelen aan dit platform en extra trots dat Yolt deze prestigieuze prijs in de wacht heeft gesleept.

Yolt Awards