Java Developer

Bij JDriven investeren wij veel in jouw ontwikkeling en daar hoort niet alleen een toffe klus bij de klant bij. Wij faciliteren in plaats van controleren, je krijgt vertrouwen, vrijheid en een scala aan opleidingen en trainingen die jou helpen buiten je comfortzone te stappen. Dat is de plek waar groei en ontwikkeling echt begint. Bij JDriven ben je onderdeel van een groep specialisten die enthousiast kennisdrager én kennisdeler zijn. Wij helpen elkaar en onze klanten verder met onze diepgaande kennis en delen deze kennis op conferenties over de hele wereld.

Bij JDriven geloven wij niet in vastomlijnde functieprofielen en carrièrepaden. Wel in ondernemerschap, grenzen verleggen, meedenken en meegroeien. Onze collega’s schrijven voor Java Magazine en spreken internationaal op conferenties zoals JFall, Devoxx, JavaOne en Teqnation. Wij brengen twee keer per jaar onze eigen JDriven Tech Radar uit en organiseren maandelijks kennissessies en workshops (gegeven door collega’s of externe sprekers) die voor iedereen toegankelijk zijn; de echte open source sharing gedachte. Wij coachen de collega’s van JCore om zich te ontwikkelen van junior naar senior Java Developer zodat zij op den duur klaar zijn om de stap naar JDriven te maken. Eigen initiatieven en ideeën zijn meer dan welkom. Wij vinden jouw werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijker dan 100% billable zijn en de allerhoogste tarieven.

Dit vragen wij van jou
- Kennis van zaken

Jij bent de beste in je vak. Je bent leergierig, hebt een passie voor technologie en je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als Java Developer.


- Kennis delen

Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring te delen en je kunt richting collega's en opdrachtgevers goed verwoorden wat je doet én waarom je het doet.


- Gedrevenheid

Je hebt een intrinsieke motivatie om nieuwe dingen te leren en het beste uit jezelf te halen. Kortom, je werkt om ons en anderen te vertellen hoe het beter kan.


Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris tussen de €4000,- en €6000,- o.b.v. 40 uur
 • Een ruim mobiliteitsbudget à €825,-
 • Bonussen en pensioenregeling
 • Uitgebreid 2-jarig persoonlijk programma om aan je soft skills te werken
 • Deelname aan beurzen, conferenties en kennissessies.
 • Trainingen en opleiding afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes
 • Opdrachten in jouw vak -en interessegebied
 • Ervaren collega’s om je heen
 • Werken in een innovatief en vooruitstrevend bedrijf
 • Minimale overhead en hoge mate van zelfstandigheid
 • Volop ruimte voor jouw eigen ideeën en initiatieven

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zichzelf, onze klanten en JDriven verder willen ontwikkelen. Onze managing partner Erik Pronk drinkt graag een kop koffie met je om kennis te maken.

Neem hiervoor contact op met onze recruiter Sanne Wissenburg (recruitment@jdriven.com of 06-48729761) of solliciteer direct via het formulier hiernaast.


Solliciteer direct

*
*
*
*