Technologie

Technologie staat centraal

SpringSourceOnze technologische kennis richt zich primair op het portfolio van SpringSoure. Het portfolio gecombineerd met onze kennis biedt een totaaloplossing voor ontwikkelen, uitvoeren en monitoren van enterprise applicaties.
Door de intensieve integratie van de verschillende producten komt de de klassieke grens tussen applicatie ontwikkeling en -beheer te vervallen. Dit betekent een:

  • versnelde “Time to Value” voor het ontwikkelen van bedrijfskritische applicaties
  • verlaging van de complexiteit en kosten tijdens de hele life cyle
  • verhoging van de productiviteit en kwaliteit tijdens ontwikkelen, uitvoeren en monitoren

SpringSource helpt projecten met het neerzetten van een efficiënte en krachtige omgeving door te voorzien in:

  • productiviteit en kwaliteit verhogende tools en frameworks
  • efficiënte runtime omgevingen
  • complete application infrastructure management en monitoring oplossingen

Tools en frameworks

Miljoenen ontwikkelaars kiezen SpringSource om enterprise Java-ontwikkeling te vereenvoudigen en daarmee de productiviteit en kwaliteit te verhogen.

Spring

SpringSpring is de standaard bij het ontwikkelen van Java enterprise applicaties. Het voorziet in gecentraliseerde configuratie en een consistent programmeermodel voor declaratieve transacties, declaratieve beveiliging, messaging, remoting, Web Services, persistence integratie, MVC, Web Flow, enterprise integratie, en batch-verwerking. In tegenstelling tot de traditionele Java EE platform maakt Spring het mogelijk om deze technieken eenvoudig en naar keuze te gebruiken.

Spring modules

Meer informatie »

Groovy & Grails

Groovy & GrailsGrails is een rapid web application development frameword, gebaseerd op Spring op basis van Groovy, de toonaangevende dynamische taal voor het Java-platform. De combinatie van Groovy en Grails verhoogt de productiviteit zoals bijvoorbeeld Ruby on Rails, maar dan op basis van het bewezen, schaalbare en naadloos geïntegreerde Java-platform. Groovy en Grails helpen teams om op een agile manier te werken, kwaliteit te leveren en zich te richten op wat echt belangrijk is: het creëren van hoogwaardig, gemakkelijk te gebruiken applicaties.
Meer informatie »

SpringSource Tool Suite

STSSpringSource Tool Suite ™ (STS) biedt de beste op Eclipse gebaseerde ontwikkelomgeving voor het bouwen van op Spring gebaseerde enterprise applicaties. STS omvat de tools voor actuele enterprise Java, Spring, Groovy en Grails gebaseerde technologieën. STS ondersteunt applicatie ontwikkeling gericht op verschillende runtime omgevingen zoals; lokaal, gevirtualiseerd of in de cloud.
Meer informatie »

Runtime en monitoring

Web-georiënteerde enterprise applicaties worden alsmaar veeleisender en vragen om een schaalbare en kosteneffectieve runtime omgeving. Het VMware vFabric platform biedt hier een uitstekende oplossing aan zonder de eerdere investeringen in legacy-applicaties en infrastructuur te niet te doen.

Het vFabric platform bestaat uit diverse componenten zoals een lichtgewicht applicatie-server, global data management, cloud-ready messaging, en applicatie performance management. Het resultaat is de meest productieve, kostenbesparende en toekomstbestendige oplossing voor het bouwen, uitvoeren en beheren van applicaties in een virtuele of cloud-omgeving.

vFabric tc Server

vFrabric tc Servertc Server is de ideale runtime omgeving om Spring toepassingen in te ontwikkelen en te hosten en kan gezien worden als een vervanger voor Apache Tomcat met additionele functionaliteit gericht op het ondersteunen van enterprise omgevingen.
Meer informatie »

vFabric Hyperic

vFabric HypericHyperic is het toonaangevende platform voor webapplicatie monitoring en performance management in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Met volledige zichtbaarheid en controle over alle infrastructuur lagen, Hyperic helpt u downtime te reduceren en de prestaties van toepassingen te verbeteren.
Meer informatie »

vFabric GemFire

vFabric GemFireGemFire biedt een gedistribueerd data management platform met continue beschikbaarheid, hoge prestaties en lineaire schaalbaarheid voor data-intensieve toepassingen.
Meer informatie »

vFabric Enterprise Ready Server (ERS)

vFabric Enterprise Ready ServerEnterprise Ready Server is een zeer indrukwekkende en wijdverspreide distributie van Apache web. Deze verbeterde versie van Apache en Tomcat is uitermate geschikt voor enterprise toepassingen, ERS levert superieure performance, schaalbaarheid en veiligheid in combinatie met lage kosten en minimale complexiteit.
Meer informatie »

Rabbitmq

RabbitmqRabbitmq is een compleet enterprise messaging systeem bedoeld voor informatie-uitwisseling tussen applicaties. Deze platform-neutrale oplossing, op basis van de erkende AMQP standaard, biedt een hoge verwerkingscapaciteit plus uitzonderlijke betrouwbaarheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid.
Meer informatie »